Nagy Katalin Matild és Nagy Dénes

Pitypangfalvi mesék

Kovács Dóra és Nagy Katalin Matild közös mesekönyve a Pitypangfalvi mesék bekerült a Merítés-díj 2021-es gyermekirodalom top 10-es listájába!

„Mindig kíváncsian figyeljük, amikor egy új színfolt tűnik fel a gyermekkönyvek végtelennek tűnő kínálatában. Kovács Dóra könyve az óvodáskor végéről egy igazán pozitív felfedezés volt mindannyiunknak, @Honey_fly nagyon találóan így ír róla: „Milyen kis gyöngyszem ez a könyv! Már a betűtípus is rendhagyó, az illusztrációk pedig csodásak és tökéletesen egészítik ki a meséket. Rengeteg szépen illusztrált gyerekkönyv van, de ezek a képek önálló képzőművészeti alkotásokként is megállják a helyüket. Igazán nagyra értékelem, ha egy gyerekkönyv komolyan veszi a gyerekeket, és itt most ezt kaptuk meg mind a szöveggel, mind a rajzokkal. (…) A mesék nyelvezete is csodaszép, megelevenednek általa a színek, az illatok, a fények. Különleges hangulatú könyv, nekünk nagyon tetszett.”

https://meritesdij.wixsite.com/meritesdij/post/gyermekirodalom-2021-top-10?fbclid=IwAR3fpKbOCsc1OAXBd5de14a42dc6wujmaV_759UKzzJFiPg9O7HhvyzGbiE

van még...

Olvasásra ajánljuk

Fészek III.

Megnyitó: 2019. október 17., csütörtök, 17:00–20:00
Helye: Lakásgaléria (5000 Szolnok, Liget út 31.)
Megnyitja: Képíró Ágnes művészettörténész
A kiállítás megtekinthető: 2019. október 17., csütörtök, 17:00–20:00

tovább olvasom »

megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn